Fönster- och väggdekal tips

väggdekal, fönsterdekal

När du vill skapa din egen personliga stil på väggar och fönster i ditt hem, så finns det tillfällen när du känner dig begränsad med vad du kan göra. Till exempel, om du hyr ditt hem, så vill din hyresvärd förmodligen inte att du målar väggarna. Å andra sidan, om de tillåter dig att måla väggarna, så förväntas du återställa dem tillbaka till sitt ursprungliga skick innan du flyttar.

Sen är inte alla skickliga på att måla eller har de konstnärliga färdigheter som krävs för att sätta sin personliga prägel på väggarna i sina hem i form av väggmålningar. Lyckligtvis för dig, så finns det ett mycket enklare sätt att liva upp dina rum genom att använda anpassade väggdekaler och fönsterdekaler. Det finns många designalternativ att välja mellan, som t.ex. dessa för närvarande trendiga varianter:

– Djurdekaler: Från katter och hundar till fåglar och fiskar. Folk kan få de husdjur de alltid velat, utan att behöva lägga en massa tid på omsorg och vård. Djurdekorationer är ett genialiskt sätt att liva upp vanliga tråkiga väggar

– Illusionstickers: Dessa märken är utformade så att det ser ut som de är en del av rummet, trots att de egentligen inte är det, som en tropisk strand eller en stadsbakgrund eller mindre komplexa konstruktioner, såsom lampor, ljuskronor och trafikljus.

– Mönsterväggar: Denna dekal är perfekt för hushåll med barn eller personer som har konstnärlig läggning och lust att måla, men som behöver mönster att fylla i. Grundläggande mönster till hela väggar fulla av bilder redo att färgas.

– Videospeldekaler: Vill du ta med ditt favoritvideospel in i ditt liv och hem? Beställ specialdesignade videospel temamönster online och sätt dem på väggarna.

– Fotografidekaler: Du kan förvandla dina personliga bilder till väggdekaler i nästan alla storlekar. Enklast är att beställa online.

Som ni ser, det finns en mängd olika anpassade väggdekaler som är populära just nu.

Det bästa med dekaler är att de är lätta att ta bort och ersätta med nya när trenderna skiftar. För mer information om hur du skapar en egen vinyldekal, kontakta oss.