Personliga presentkort – den perfekta julklappen!

Personliga presentkort till nära o kära

Presentkort på vinylstickers, förenklar livet!

När det kom till årets stora familjesammankomst funderade jag på presenter som skulle göra denna helg extra minnesvärd för min familj. Jag letade efter idéer on-line och snubblade över OriginalPeoples hemsida. Där såg jag att jag kunde köpa personliga presentkort som ger mottagaren möjlighet att designa en personlig sticker eller mugg, inkl. frakt. Eftersom de flesta medlemmar i min familj är människor som uppskattar konst och kreativitet visste jag att det här skulle vara den perfekta överraskningen. Och eftersom året som gått varit lite extra tufft, ville jag ge något som inspirerade till skratt och aktivitet.

Hur gör man?

För att designa presentkorten så behövde jag bara välja hur många figurer och symboler som skulle inkluderas per presentkort och sedan välja önskat tema för presentkorten. OriginalPeople har flera roliga motiv att välja mellan. Jag valde det roliga ”Kalas”-temat för vissa, och de tropiska ”Palmer & Sandaler” för andra. Jag är inte den mest kreativa, men här var en plattform som gav mig allt jag behövde för att ta fram skräddarsydda presentkort som varje familjemedlem skulle uppskatta. De enkla och tydliga instruktionerna gör att hela processen är väldigt lätt.

Personlig touch

Det var superbra att kunna ge en så kul och personlig gåva med några få klick. Att kunna ge något nytt och kreativt. En rolig present, som var lätt att göra och inte kostade en förmögenhet. Du väljer själv prisnivå genom att variera antalet figurer/symboler som ska inkluderas, sen kan mottagaren självklart välja att lägga till ännu fler figurer om de vill.

Resultat

När julhelgen kom var jag redo att överraska min familj. Jag hade köpt presentkort till alla och valde att mejla dem direkt via webbplatsen. Jag föreslog dock att vi skulle skapa allas dekaler tillsammans, efter julklappsutdelningen. Det var en rolig aktivitet som gav upphov till mycket skratt. Vissa gjorde dekaler till sina bilar, med sin familj, andra gjorde dekaler som visade deras olika intressen och några gjorde dekaler med coola symboler och emojis. Allt finns att välja på webbplatsen. Min moster behövde något till sin terrassdörr, för att undvika att springa in i glaset, så hon gjorde en söt dekal med sina barn som visade deras respektive personlighet. Personligen gjorde jag ett coolt märke med mig och min pojkvän som jag satt på baksidan av min bil.

Uppskattat

Jag spelade in allt på video och kan berätta att det här blir något som vi kommer att minnas länge. Jag är så glad att jag hittade OriginalPeople och kunde ge bort en present som alla i familjen uppskattade. Vilket gjorde årets julhelg ännu mer speciell. Jag kan varmt rekommendera detta till alla er som letar efter något unikt och enkelt att ge till både vänner och familj!

 

OriginalPeople - personliga presenter